Profile indexOm foreningen
Ide og formål


Søg: 

2002: Rømøs skamplet

"Rømø Ranch" er en skamplet på Rømø, og desværre kan denne ynkelige forretning køre sæson efter sæson, fordi turister med manglende indsigt i dyrevelfærd bidrager med de nødvendige midler til dette hestehelvede.
Utallige fotografier og medieangreb, samt helt konkrete beviser på manglende omsorg overfor dyrene, har underligt nok ikke bremset ejeren af "Rømø Ranch", Jens Beier Clausen, der ufortrødent fortsætter sin ansvarsløse behandling af dyrene.

Gamle trætte dyr, fuld oppakning i 30 graders varme og mangel på hvil og vand, udtørrer fuldstændig den ophedede hud, og de fugtige sadler og hovedtøj giver smertefulde sår, som ingen interesserer sig for.

Forældre og almindelige rideinteresserede bør være meget mere kritiske, inden de sætter sig op i sadlen på en hest, som står til udlejning, uanset hvor. Det er dog forbrugerne der kan holde liv i hjulene, eller stoppe dem. Rømø er kendt vidt og bredt, men "Rømø Ranch" er en skamplet, og betydelig nok til at berygte denne dejlige ferieø.

Det er naturligt at glæde sine børn på ferierejsen, men lad aldrig et andet individ bære omkostningerne for børnenes oplevelser. Det må ét eller andet sted spolere glæden, når et udtjent og forsømt dyr har været midtpunktet. Det er også vigtigt, at børn lærer så tidligt som muligt, at ALLE dyr har brug for en anstændig behandling.

Sommer efter sommer besøger børn i alle aldre "Rømø Ranch" for at muntre sig med de mange ponyer/heste, men sandsynligvis er det kun få af dem, der bemærker disse dyrs arbejds-betingelser .....det snakker de voksne nemlig IKKE om, og det gør dem direkte ansvarlige for barnets manglende interesse for dyrets behov. Bevidste og ansvarlige børn & forældre med blot en anelse sund fornuft kan på ingen tid slukke og lukke Jens Beier Clausens forretning.
Skal den virkelig også have lov at køre hele 2002 ?

[ Tilbage | Print | Send til en ven ]

Emner
Arrangementer
Artikler og breve
Billedgalleri
Digte og kloge ord
Fra det virkelige liv
Gode råd om dyrevelfærd
Høringssvar
KATTENS DAG.
Love og bekendtgørelser
Offentlige kontakter
Vores årsmagasiner


Hesteinternatet af 1999 • Tlf. 40 37 16 89